= Menu
04 |
Stoelen

04 | 2
Sta op stoel

 

Filter:

 

De Fitform 243-253 is een rank elegant model wat prima past in een eigentijds interieur! De stoel wordt exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt dit model over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.
De Fitform 267-277 is een rank eigentijds klassiek model met een prachtige uitstraling en een heerlijk zitcomfort! De Fitform 267-277 wordt exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt dit model over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.
De Fitform 212 is een stoel met een fraai gevormde rugleuning. De armleggers zijn wat breder, waardoor deze een goede ondersteuning bieden bij de armen. De stoel wordt exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt deze stoel over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.
De Fitform 250-260 is een strak tijdloos model wat past in elk interieur! De Fitform 250-260 wordt exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt dit model over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.
Een klassiek vormgegeven model, met een heerlijk zachte rugleuning. Standaard beschikt dit model over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun waarmee de juiste individuele steun in de onderrug kan worden verkregen.
De Fitform 610 bewijst dat gezond zitten ook hl mooi kan zijn. Eigentijds design is hier gecombineerd met het allerbeste zitcomfort!
De in Nederland allereerste, cht moderne sta-op stoel op maat! Eigentijds design is hier gecombineerd met het allerbeste zitcomfort.
De Fitform 247-257 heeft zowel een moderne als een klassieke uitstraling. Een mooi rank model, wat in ieder interieur past. De stoel wordt exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt deze stoel over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.
De Fitform 614, het nieuwste model van Fitform. Een mooi strak design, eigentijdse uitstraling, met alle eigenschappen van een Fitform fauteuil. Kom zitten en overtuig uzelf!
Nieuw model van Fitform, de Elevo 582. Een sta-op stoel met oortjes!
Een nieuwe eigentijdse, relax- en sta op stoel op maat! Met 1, 2 of 3 motoren en uiteraard geheel op uw maat geleverd! De Fitform 580 Elevo heeft een fraaie, elegante en moderne vormgeving, waardoor hij in vrijwel ieder interieur past.
Vanaf 1.698,00
Elegante, moderne sta-op stoel met draaivoet.
Robuuste sta-op stoel, standaard voorzien van houten armleuningen. Deze zijn ideaal voor het vasthouden tijdens het opstaan en minder slijtage gevoelig. Standaard beschikt deze stoel over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.
De Fitform Vario 570-571 is speciaal ontworpen voor iedereen die noodgedwongen aangepast moet zitten. De stoel is uitermate geschikt als u veel zit, rugklachten heeft of moeilijk kunt opstaan. De Fitform Vario 570-571 zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid.
De Fitform 239-249 is een eigentijds model dat goed in veel verschillende type interieurstijlen gentegreerd kan worden! De stoel wordt exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt dit model over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.


2019 ® Jos Janssen | Privacy verklaring | Webchemie